Üvegkép

Üvegkép

Az üvegkép egy új, igen mutatós és különleges módja a kopár falfelületek élettel való megtöltésének. Színes, éles kontrasztos képeket eredményez, ahol az üveg vastagságának növelésével térbeli hatás eredményezhető. Az üvegkép esetében ugyanúgy, mint a vászonkép vagy a dobozképnél nincs szükség keretezésre, anélkül is gyönyörűen mutatnak a falon. Az üveg hátoldalára kerül a nyomat, ami ezáltal védelmet nyújt számára.

Az 1440 x 1440 dpi-s felbontású nyomtatás eredménye képpen, minősége és részletgazdagsága vetekszik az előhívott fotóéval.

A kész üvegképek fúrva, távtartókkal ellátva kerülnek a falra, ezek benne vannak a kép árában, biztosítjuk hozzá. Exkluzív hatásával méltán válhat otthona, irodája díszévé. Ön elküldi kedvenc képét, amit üvegképen szeretne megkapni és 4-5 munkanap alatt le is gyártjuk Önnek.

Egyedi méretű, vastagságú képekre kérje ajánlatunkat az office@colorpointadvertising.ro címen, vagy telefonon a 0746 100 891 -es számon.

Megrendelését az office@colorpointadvertising.ro címre küldheti vagy eléri kollégánkat a 0746 100 891 -es telefonszámon.