Tapéta-trendek

Tapéta-trendek
Tapéta-trendek

 A botanikai elemektől kezdve a tégla- és kőhatástól a fémes árnyalatokig a tapéták továbbra is népszerűek maradnak a lakberendezésben.

Az élénk színek és dizájnok, valamint a modern alkalmazási technikák gyorsan és könnyedén karaktert szabhatnak otthonunknak, belső tereinknek. Nyomtatott tapétáinkkal melegséggel tölthetjük meg lakásunkat, irodánkat, amely hozzájárulhat egyben mindennapi jó közérzetünkhöz is. A színes tapéták izgalmasak, innovatívak és tele vannak személyiséggel. Az elmúlt években a növényzet és a botanikai grafikák bámulatosak voltak, kicsit talán túlzásokkal teliek. Az idei évben marad a növényzetet imitáló anyagok divatja kiegészülve más  természeti elemekkel, új geometrikus mintákkal,  valamint újjáélesztett retro-nyomatoknak és fémeknek a keverékével.

A testreszabás kulcsfontosságú volt és lesz egy-egy egyedi  tapéta és saját belső dekoráció létrehozásához.

 Az elmúlt években a “vissza a természethez” való erőteljes hívás továbbra is provokálni fog, tovább haladva a természet motívumai felé. A természetes faanyagok és a növényi minták népszerűsége is  növekedni fog. A minták, beleértve a leveleket, a virágokat, a fákat és azok finom változatait, az egész év folyamán érvényesülnek.

 Az új tapéta-minták geometrikus mintázatokat is tartalmaznak. A textúrák is hangsúlyosabbak lesznek.

 Az új vinyl tapéták nagyon egyszerűen tisztíthatók és különböző textúrákban kaphatók.