Tapeturi imprimate

Tapeturi imprimate

Realizăm design, grafică și tapeturi printate.

Prețul tapeturilor imprimate variază în funcție de textură, tip tapet și grafică.

Realizarea și livrarea tapeturilor imprimate în numai câteva zile.

 

Avand culori vii deosebit de stralucitoare, tapetul printat sau foto tapetul permite o vasta aplicabilitate in casa dumneavoastra, de la reproducerea fidela a tablourilor clasice pana la cele mai simple idei de decor, studii florale luate din natura sau chiar arta abstracta. Acesta reprezinta o solutie ideala pentru decorarea birourilor sau a restaurantelor si in cadrul show-room-urilor sau a expozitiilor, decorarea locuinței, sălilor de conferințe, sălilor de așteptare, zonelor de recepție etc.

Putem personaliza tapetul cu orice imagine sau grafica furnizata, la orice dimensiune.

Tapet printabil neadeziv, realizat din hârtie satinată sau mata cu suprafața fină sau texturata și diferite grosimi.

Se aplică pe pereți perfect uscați și cât mai drepți, astfel încât adezivul folosit să se distribuie uniform.

Pentru lipire, putem sa va recomandăm anumite materiale de lipit sau la cerere putem realiza montajul tapetului.

Tapetul neadeziv

– se aplică foarte ușor cu un adeziv obișnuit pentru tapet;

– nu formează bule la aplicare, putând fi întins cu ușurință cu ajutorul unei role presoare;

– după aplicare, tapetul rămâne stabil dimensional, nu se strânge și nu se întinde;

– se curăță cu o cârpă curată sau cu ajutorul unei perii moi;

– se îndepărtează ușor.

Putem veni in intampinarea clientilor si cu tapet printabil din material PVC, autoadeziv, mat, cu suprafață fina sau texturată, din poliester atat pentru peretii interiori cat si pentru piese de mobilier.

Tendințe si modă in lumea tapeturilor in anul  2018

De la efecte botanice, la cărămidă, lemn și piatră la nuanțe metalice tapetul continuă să rămână popular, în decorarea casei.

Culorile și design-urile vibrante care-l putem realiza prin imprimare,  precum și tehnicile moderne de aplicare, favorizeaza decorarea inetrioarelor cu diferite tipuri de tapeturi.  O perete personalizată poate adăuga rapid și ușor caracter, poate să reiînoiească si să revigoreze camerele, spațiile interioare.

Cu tapeturile imprimate putem  adăuga căldură, ajungând la  stare de spirit deosebită.

In anii anteriori, verdeața și grafica botanică au fost exagerate(pe piața tapeturilor și textilelor printate),  viitorul tapetului in 2018 pare sa conste într-o combinație a acestor verdețuri si grafici din botanică cu  a altor elemente naturale, modele geometrice, precum și printuri revigorate retro și metale.

Personalizarea este cheia pentru a-ți exprima personalitatea și a crea un tapet unic, numai al tău.

Apelarea puternică a “revenirii la natură” din ultimii ani va continua să provoace o mișcare spre motive naturale. Lemnul natural și modelele de plante vor continua să crească în popularitate. Modelele botanice inclusiv frunzele, florile, arborii și variațiile subtile ale acestora, vor prevala pe tot parcursul anului, modelele variind foarte mult.

Noile modele de tapet vor include modele geometrice. Texturile vor fi, de asemenea răspândite. Noile tapeturi de vinil sunt foarte ușor de curățate și sunt disponibile într-o mare varietate de modele și texturi.

Comandă
Așteptăm să ne trimiteți comanda la adresa de e-mail office@colorpointadvertising.ro sau să ne sunați la nr telefon 0746 100 891